Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Corey Taylor - "Δεν είμαι έτοιμος για νέο album με τους Slipknot"

   Ένας χρόνος και κάτι έχει περάσει από τον θάνατο του μπασίστα των Slipknot, Paul Grey και παρά την μεγάλη επιτυχία της μπάντας στις συναυλίες του 2011, τα μελη δεν δείχνουν ακόμα να συμφωνούν και να αποφασίζουν σχετικά με το μέλλον της μπάντας.
   Για άλλη μια φορά ο frontman των Slipknot και Stone Sour, Corey Taylor δήλωσε ότι είναι νωρίς για καινούργιο δίσκο, δεν είναι έτοιμος, δεν είναι σωστό και τα γνωστά. Στο Kerrang της Αγγλίας δήλωσε χαρακτηριστικά: "Είναι ακόμη πολύ νωρίς, τουλάχιστον έτσι αισθάνομαι εγώ. Δεν είμαι έτοιμος για ένα νέο album. Νομίζω θα υπάρξει μια μέρα που θα γίνει κι αυτό αλλά για μένα, αν γίνει κάτι τέτοιο τώρα, δεν θα είχε καμία αίσθηση. Μετά από ένα tour 3 εβδομάδων δεν μπορείς να μπεις στο studio ειδικά μετά από αυτό (τον θάνατο του P. Gray). Θα ήταν πιο λογικό να κάνουμε κάποια tours για να δεθούμε σαν μπάντα και πάλι.."
"Αν μπαίναμε έτσι, δεν θα μας απασχολούσε τόσο η απουσία του P. Gray όσο οι υπόλοιποι που είμαστε. Ήμασταν 9 και τώρα λείπει ένα κομμάτι. Πρέπει να αφήσουμε τον κόσμο να αποδώσει φόρο τιμής πριν βγάλουμε νέα μουσική. Έτσι είναι το σωστό."
   Αντίθετα βέβαια ο Joey Jordison και ο Shawn "Clown" Crahan δηλώνουν ότι θέλουν και θα συνεχίσουν με τους Slipknot κανονικά.
   Το'χουμε ξαναπεί, έχουμε ακόμα μέλλον μέχρι να δούμε εξελίξεις σ' αυτή τη μπάντα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: