Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Judas Priest & Whitesnake τον Ιούλιο στη Θεσσαλονίκη

   Ήρθε η ώρα που η Θεσσαλονίκη αποκτά το δικό της μεγάλο, καλοκαιρινό φεστιβάλ! Η διοργάνωση και καθιέρωση από φέτος του 2310 FESTIVAL στο Καυτανζόγλειο στάδιο της Θεσσαλονίκης κάνει το αίτημα του μουσικόφιλου κοινού της πόλης πραγματικότητα και ετοιμάζεται να φιλοξενήσει μεγάλα ονόματα, αλλά και ανερχόμενα συγκροτήματα, ελληνικά και ξένα, με ήχους από pop, rock μέχρι και heavy metal.
   Την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, Τετάρτη 6 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί η πολυπόθητη συναυλία των Judas Priest και Whitesnake. Τα δυνατά αυτά heavy metal ονόματα από την Αγγλία θα συνοδεύσουν οι δικοί μας Firewind, καθώς και άλλα συγκροτήματα που αναμένεται να ανακοινωθούν. Την δεύτερη μέρα, Πέμπτη 7 Ιουλίου, θα εμφανιστούν μεταξύ άλλων, που επίσης δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα, οι James και οι My Excuse.
   Οι πόρτες ανοίγουν στις 17.00. Προσεχώς θα γίνουν γνωστές και περαιτέρω πληροφορίες για τα υπόλοιπα ονόματα που θα εμφανιστούν, όπως και για άλλες λεπτομέρειες της διοργάνωσης.
   Τα εισιτήρια πωλούνται ήδη στο www.ticketarena.gr και από τις 29 Μαρτίου οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να τα προμηθευτούν και από τα καταστήματα Public και Tickethouse.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ:
-Μέρα 1η: 45euro
-Μέρα 2η: 45euro
*Ταμείο γηπέδου την ημέρα της συναυλίας: 50euro
-Τιμή διημέρου: 80euro

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ
  • JUDAS PRIEST: Στις 6 Ιουλίου η Θεσσαλονίκη θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει για τελευταία φορά ζωντανά τους ''metal gods'', αφού από τον προηγούμενο Δεκέμβριο έχουν ανακοινώσει ότι αυτή η περιοδεία, η Epitaph Tour, θα είναι η τελευταία παγκόσμια περιοδεία της καριέρας τους. Για να γιορτάσουν το γεγονός, οι Priest έχουν ανακοινώσει ότι σκέφτονται να περιλάβουν στο setlist της περιοδείας τουλάχιστον ένα τραγούδι από κάθε δίσκο τους, ώστε να μην αφήσουν ούτε έναν οπαδό απογοητευμένο! 
  • WHITESNAKE: Μετά τις εμφανίσεις τους με τους Scorpions και τους Def Leppard, οι Whitesnake μας επισκέπτονται για 3η φορά τα τελευταία χρόνια. Υπόσχονται να χαρίσουν στο ελληνικό κοινό μια αξέχαστη εμπειρία ερμηνεύοντας όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους ("Here I Go Again", "Is This Love", "Fool For Your Loving", "Still Of The Night", "Now You're Gone", κλπ), αλλά και κομμάτια από τον καινούργιο δίσκο τους "Forevermore", ο οποίος κυκλοφόρησε στις 25 Μαρτίου.
  • FIREWIND: Από τις κορυφαίες -αν όχι η κορυφαία- ελληνική metal μπάντα, που είναι πλέον περιζήτητη στα μεγαλύτερα festival της Ευρώπης (Γαλλία, Βέλγιο, Τσεχία, Μεγ.Βρετανία), με τα ταλαντούχα μέλη της, ένα εκ των οποίων ο γνωστός κιθαρίστας Gus G, που επιλέχτηκε από τον Ozzy Osbourne να γίνει μέλος του συγκροτήματός του. Μετά από 6 εξαιρετικούς δίσκους, οι Firewind βρίσκονται στην καλύτερη στιγμή τους και δικαίως απολαμβάνουν την διεθνή καταξιώση.
  • JAMES: Το αγγλικό rock συγκρότημα που κατάφερε να γεμίσει για 3 συνεχόμενες μέρες το Θέατρο Γης, το καλοκαίρι του 2009 έρχεται ξανά στην Ελλάδα για μια και μοναδική συναυλία για φέτος, αυτή στο 2310 FESTIVAL.
  • MY EXCUSE: Το δυναμικό pop-rock συγκρότημα που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια στα live-bars της Θεσσαλονίκης (τους γνωρίσαμε και ως Dr.Funk στα πρώτα βήματά τους), κάνει την πρώτη του εμφάνισή σε μεγάλο open-air festival. 



Δεν υπάρχουν σχόλια: