Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Ετοιμάζουν νέο δίσκο οι The Rain I Bleed

   Οι Έλληνες The Rain I Bleed θα κυκλοφορήσουν τον Ιούνιο καινούργιο δίσκο με τίτλο "Narcissist", έχοντας υπογράψει συμβόλαιο με την Twilight Zone Records.
Επίσης το συγκρότημα βρίσκεται σε αναζήτηση drummer.


ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ
   Οι The Rain I Bleed είναι μια melodic metal μπάντα από την Ελλάδα που δημιουργήθηκε το 2008. Η ιδέα ξεκίνησε και πραγματοποιήθηκε από την τραγουδίστρια του συγκροτήματος, Μίνα, που επιμελείται επίσης την μουσική και τους στίχους των τραγουδιών τους. 
   Σημαντική για την δημοσιότητα και την προώθησή τους ήταν η συμμετοχή τους στη συναυλία του γνωστού symphonic metal ολλανδικού συγκροτήματος Epica το 2010 στην Ελλάδα, όπου έπαιξαν ως support band. Η εμφάνισή τους αυτή ,πέρα από το ότι τους έκανε γνωστούς στο ενδιαφερόμενο κοινό της χώρας, τους εξασφάλισε και αρκετά καλές κριτικές στον τύπο, έναυσμα να προωθήσουν περισσότερο τη δουλειά τους.
   Το ντεμπούτο album τους προβλέπεται να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2011. Πρόκειται μάλλον για κάτι παραπάνω από "ένα ακόμα album μιας ακόμα μπάντας", αφού σύμφωνα με πληροφορίες θα συμμετέχουν οι: Jeff Loomis (ένας από τους κορυφαίος κιθαρίστες και μέλος των Nevermore) και Jonas Kjellgren (παραγωγός και κιθαρίστας, μέλος των Scar Symmetry). Επίσης, ο σχεδιαστής Niklas Sundin των Dark Tranquility θα επιμεληθεί το εξώφυλλο του album και η δική μας Gogo Melone των Luna Obscura το booklet.

Δεν υπάρχουν σχόλια: