Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Επιστρέφουν το καλοκαίρι με νέο album οι Red Hot Chili Peppers

   Σύμφωνα με δήλωση του drummer Chad Smith, το γνωστό rock συγκρότημα από την Αμερική αναμένεται να κάνει την επιστροφή του στο χώρο με νέα δισκογραφική δουλειά τον ερχόμενο Αύγουστο.
   Οι Red Hot Chili Peppers δηλώνουν πολύ χαρούμενοι για την επιστροφή τους και αποκαλύπτουν πως έχουν ήδη έτοιμα αρκετά τραγούδια, από τα οποία θα διαλέξουν τα καλύτερα. Παρόλα αυτά ο τίτλος του δίσκου δεν έχει αποφασιστεί ακόμα.
   Για την ιστορία: οι Red Hot Chili Peppers έχουν κυκλοφορήσει 9 studio albums, από το "The Red Hot Chilly Peppers" του 1984 ως το "Stadium Arcadium" του 2006. Αφού τελείωσε η περιοδεία για τον τελευταίο δίσκο το συγκρότημα έκανε ένα διάλειμμα τριών χρόνων περίπου με αιτία την ασταμάτητη δουλειά τους από το Californication ως τότε. Η επανασύνδεση έγινε το 2010 μετά και την αντικατάσταση του αποχωρούντα Frusciante με τον καινούργιο κιθαρίστα Josh Klinghoffer.
   Πρόκειται για μια αναπάντεχη μάλλον αλλά ευχάριστη επιστροφή για τους πιστούς φαν του συγκροτήματος, καθώς οι Red Hot Chili Peppers  δείχνουν να έχουν πολύ όρεξη να συνεχίσουν τη επιτυχημένη τους μουσική πορεία και να ικανοποιήσουν ξανά το κοινό τους.


Source: http://rockwaynews.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: