Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Έφυγε από την ζωή ο Scott Columbus

From: http://www.metalhammer.gr
   Με τον ενθουσιασμό από τις πρόσφατες εμφανίσεις των Manowar στην Ελλάδα να μην έχει ακόμα κοπάσει, έρχεται σήμερα ένα νέο που μας «πάγωσε» όλους. Σύμφωνα με ανάρτηση στο Facebook από τον, πρώην κιθαρίστα των Manowar,Ross the Boss, ο Scott Columbus έφυγε χθες από την ζωή σε ηλικία 54 ετών.
   Το δυσάρεστο νέο επιβεβαιώνεται και από την Nancy, την γυναίκα με την οποία διατηρούσε δεσμό ο Columbus τα τελευταία χρόνια, η οποία έγραψε στο επίσημο Facebook του το εξής: «Για να ξέρετε, σας μιλάει η κοπέλα που είχε ο Scott Columbus τα τελευταία 3.5 χρόνια. Οι λέξεις δεν μου βγαίνουν, αλλά πέθανε σήμερα. Παρακαλώ στείλτε τις σκέψεις και τις προσευχές σας. Δεν μπορώ να πιστέψω πως έφυγε. Ήταν η απόλυτη αγάπη της ζωής μου.»
   Ο Columbus διετέλεσε drummer στους Manowar για 21 χρόνια από την ζωή του, ξεκινώντας από το 1983 και το “Into Glory Ride” και τελειώνοντας το 2008, με το μόνο studio album στο οποίο δεν εμφανίζεται στο ενδιάμεσο να είναι το “Triumph of Steel” του 1992, όταν και είχε αντικατασταθεί από τον “Rhino”. Το ηχηρό χτύπημα τον τυμπάνων του δεν θα σκίσει ξανά τους αιθέρες, όμως δεν πρόκειται να τον ξεχάσουμε ποτέ. Αντίο και σε ευχαριστούμε για όλα, Scott.

Δεν υπάρχουν σχόλια: