Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Rotting Christ - Αποχώρησε ο κιθαρίστας George Bokos


   Με ανακοίνωσή του στο facebook ο κιθαρίστας των Rotting Christ, George Bokos γνωστοποίησε την αποχώρηση του από το συγκρότημα και την συνέχεια της μουσικής του σταδιοδρομίας με την νεοσύστατη μπάντα του Stone Cold Dead.

 Γεια χαρά σε όλους,
θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι μία εποχή έφτασε στο τέλος της και μία καινούρια ξεκίνησε. Ύστερα από 6 χρόνια ως μέλος των Rotting Christ αποφασίσαμε να βάλουμε ένα τέλος στην συνεργασία μας και να συνεχίσουμε σε διαφορετικούς δρόμους. Έτσι λοιπόν συνεχίζω με την καινούρια μπάντα μου ,τους Stone Cold Dead.Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα φιλαράκια μου από τους Rotting Christ για όλες τις φοβερές στιγμές που είχαμε μαζί και θέλω να ευχηθώ στον καθένα τους τα καλύτερα δυνατά για το μέλλον. Επίσης, ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους fans των Rotting Christ ανά την υφήλιο που στηρίζουν την μπάντα όλα αυτά τα χρόνια!
George Bokos

  Να υπενθυμίσουμε ότι ο George Bokos έχει αποτελέσει βασικό μέλος των Rotting Christ από το 2005 έως το 2012 όταν αντικατέστησε τον πρώην κιθαρίστα τους Costa Vasilakopoulo, καθώς επίσης μετράει και παλαιότερες συμμετοχές σε Demo και EP τους (Satanas Tedeum, Passage to Arcturo κτλ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: