Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

God Seed - Ανακοινώθηκε το lineup του συγκροτήματος

   Οι Νορβηγοί Black Metallers και πρώην μέλη των Gorgoroth, King (Tom Cato Visnes) και Gaahl (Kristian Espedal), πρόσφατα ανακοίνωσαν το lineup της νέας μπάντας τους God Seed το οποίο και σας παραθέτουμε :

Tom Cato Visnes ''King'' (Temple Of The Black Moon, Gorgoroth, Ov Hell) - Bass
Kristian Espedal ''Gaahl'' (Gorgoroth, Trelldom, Wardruna) - Vocals
Stian "Sir" Kårstad (Trelldom, Djerv) - Guitar
Kenneth Kapstad (Motorpsycho) - Drums
Geir Bratland (Dimmu Borgir) - Keyboards, Noise
Lust Kilman (The Batallion, Grimfist) - Guitar

   Σε δήλωση του ο King ανέφερε :  "Όλα τα μέλη του συγκροτήματος επιλέχτηκαν με μεγάλη προσοχή και ξεχώρισαν για το ιδιαίτερο ταλέντο και την προσωπικότητά τους. Στοχεύουμε στην έκδοση ενός δίσκου εντελώς διαφορετικού στο άκουσμα από ότι έχουμε δημιουργήσει μέχρι σήμερα και στην καθιέρωση ενός νέου ήχου που θα χαρακτηρίζει τους God Seed, με την βοήθεια φυσικά των νέων μελών μας. Από εδώ και εμπρός βαδίζουμε σαν μπάντα έξι ατόμων. Εξάλλου και το όνομα μας εκφράζει την επιθυμία μας για μουσική ανάπτυξη, και την πίστη μας ως προς αυτά που θα αντιπροσωπεύουμε στο μέλλον. Σημαντικό είναι παράλληλα να τονίσω πως η λέξη ''God'' στο όνομά μας θέλει να δηλώσει τον Θεϊκή υπόσταση που κρύβεται στην ανθρώπινη φύση."

   Το συγκρότημα δουλεύει για αρκετούς μήνες πάνω στο ντεμπούτο τους δίσκο, έχοντας γράψει την μουσική για δέκα κιόλας κομμάτια, ενώ ο Gaahl εργάζεται την περίοδο αυτή πάνω στα vocals και στον στίχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: