Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Tarja Turunen - Δεν ενδιαφέρεται να επιστρέψει στους Nightwish

   Με αφορμή την πρόσφατη αποχώρηση της Anette Olzon από τους Nightwish δεν ήταν λίγοι όσοι σκέφτηκαν την πιθανότητα να επιστρέψει στην μπάντα η αρχική τραγουδίστρια Tarja Turunen. Η ίδια όμως έσπευσε σε συνέντευξή της να σταματήσει τις όποιες σχετικές συζητήσεις δηλώνοντας ότι δεν ενδιαφέρεται για κάτι τέτοιο και ότι θα ήταν έτοιμη να επιστρέψει στους Nightwish μόνο αν τα μέλη της μπάντας και η υπόλοιπη ομάδα είχαν αλλάξει.
" I would be ready to rejoin Nightwish if all the members of the band and the management team were changed...
No one knows what I went through in the band during those years, so I accept how hard it is for the fans to understand my feelings on this matter..."
   Αν θυμηθούμε πάντως τις τεταμένες σχέσεις μεταξύ του συζύγου και μάνατζερ της Marcelo Cabuli και της μπάντας, καθώς και τα περιστατικά που οδήγησαν στο να χωριστούν το 2006, η στάση της τραγουδίστριας δεν είναι κάτι που δεν περιμέναμε. Συν τις άλλοις και η ίδια υποστηρίζει ότι είναι ικανοποιημένη με την σόλο καριέρα της και δεν πιστεύει ότι θα την ικανοποιούσε κάτι άλλο περισσότερο αυτή τη στιγμή. Όσο για την είδηση της αποχώρησης της Anette η Tarja ανέφερε χαρακτηριστικά ότι δεν την εξέπληξε καθόλου το γεγονός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: