Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Ο νέος δίσκος των Lacuna Coil

   Οι Ιταλοί goth metallers Lacuna Coil ανακοίνωσαν ότι ο τίτλος του καινούργιου δίσκου τους θα είναι "Dark Adrenaline" και θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο από την Century Media Records.
   Πρόκειται για το έκτο studio album της μπάντας μετά το "Shallow Life" του 2009, με παραγωγό για άλλη μια φορά τον Don Gilmore (Bullet For My Valentine, Linkin Park κ.α.) και τόπο ηχογραφήσεων την πατρίδα τους την Ιταλία.
   Σύμφωνα με δηλώσεις του τραγουδιστή Andrea Ferro το υλικό του νέου δίσκου εκφράζει διάφορα συναισθήματα με πολλά τραγούδια να είναι τα πιο βαριά που έχουν γράψει ως τώρα. Η τραγουδίστρια Cristina Scabbia συμπληρώνει σχετικά ότι έχει κυρίως ένα rock ήχο ακολουθώντας τη λογική του συνδυασμού διαφορετικών ήχων αντί για τα κλασσικά metal ακούσματα χωρίς όρια στους πειραματισμούς. Συγκεκριμένα η Cristina προτρέπει τόσο τους παλιούς όσο και τους νεότερους φαν να ακούσουν το δίσκο, καθώς πρόκειται για κάτι που θα ευχαριστήσει όλους.

   "The collection of songs is the perfect balance between an older and a newer style of rock metal — with a heavy punch and melancholic shadows."

Δεν υπάρχουν σχόλια: