Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Sonisphere Greece 2011 - Live Videos

   Ευχαριστημένους άφησε και φέτος τους οπαδούς του το Sonisphere festival, που πραγματοποιήθηκε χθες στο TerraVibe park της Μαλακάσα. Πως να μην είναι ευχαριστημένοι άλλωστε όταν όλες οι συμμετέχουσες μπάντες προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, παρά τις τεχνικές ή άλλες μικροδυσκολίες που προέκυψαν.
   Με αναμενόμενα, αλλά δυναμικά τραγούδια στις set-lists τους οι μεγάλοι της βραδιάς Mastodon, Slipknot, Iron Maiden δικαίωσαν το κοινό που τους περίμενε τόσες ώρες και υπενθύμησαν σε όλους γιατί εξακολουθούν να βρίσκονται στις λίστες των αγαπημένων μας metal συγκροτημάτων. Εξίσου αξιοσημείωτη και χορταστική ήταν και η εμφάνιση των Gojira, Moonspell, Rotting Christ, Nightfall και Need, ενώ πιο χαλαρά ήταν τα πράγματα όταν έπαιξαν οι Total Riot και οι Virus, ειδικά για όσους δεν τους είχαν ξανακούσει.
   Ευχόμαστε του χρόνου να υποδεχτούμε εξίσου δυνατά ονόματα κι αν γίνεται περισσότερα σε αριθμό και φυσικά να μπορέσουν όλο και περισσότεροι από εμάς να τους παρακολουθήσουν από κοντά, γιατί όπως και να'χει ένα τέτοιο live αξίζει την ταλαιπωρία του.
   Δείτε παρακάτω κάποια ερασιτεχνικά video που έχουν δημοσιευτεί ως τώρα από το χθεσινό φεστιβάλ:
   Περισσότερες λεπτομέρειες για το live και κριτικές διαβάστε στα παρακάτω link:

Δεν υπάρχουν σχόλια: