Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Corey Taylor - "Aν οι περιοδείες δεν πάνε καλά, οι Slipknot μπορεί να διαλυθούν"

   Η μάχη των αντικρουόμενων δηλώσεων μεταξύ των μελών των Slipknot συνεχίζεται. Μετά την τελευταία δήλωση του drummer Jordison ότι η μπάντα ετοιμάζεται να προχωρήσει ακόμα και χωρίς τον Corey, ο τραγουδιστής μας δηλώνει τη δική του εκδοχή.
   Ο Corey Taylor υποστηρίζει πως το μόνο θέμα που έχει συζητηθεί μεταξύ των Slipknot είναι αυτό των επερχόμενων περιοδειών και τίποτα σχετικά με τα μελλοντικά σχέδια της μπάντας. Επίσης, δήλωσε προκλητικά ότι αν οι επερχόμενες περιοδείες του συγκροτήματος δεν πάνε καλά, οι Slipknot μάλλον θα διαλυθούν.
   Η όλη κατάσταση πέρα από το ότι έχει φτάσει τους περισσότερους οπαδούς στα όριά τους, υπονομεύει αν μη τι άλλο και την εικόνα του συγκροτήματος. Απορούμε ειλικρινά πως θα μπορέσουν να συνυπάρξουν στις περιοδείες τη στιγμή που δεν υπάρχει ούτε η στοιχειώδης συνεννόηση μεταξύ τους.
   Προφανώς ο Corey έχει βολευτεί πλέον με τους Stone Sour και τις υπόλοιπες συνεργασίες που κάνει κατά καιρούς (βλ. Travis Barker, Velvet Revolver) και πρέπει να αρχίσει λίγο να ασχολείται και με τις επιθυμίες και σκέψεις των υπόλοιπων μελών των Slipknot.


Source: http://www.rocking.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: