Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Nightwish - Κυκλοφορεί η βιογραφία "Once Upon A Nightwish" στα ελληνικά

   Το βιβλίο της επίσημης βιογραφίας του φιλανδικού συγκροτήματος με τίτλο "Once Upon a Nightwish: The Official Biography 1996 – 2006" κυκλοφορεί πλέον και στα ελληνικά από την Nuclear Blast.
   Πρόκειται για ένα βιβλίο γραμμένο από τον Φιλανδό δημοσιογράφο Mape Ollila, όπου περιγράφεται όλη η πορεία των Nightwish από το 1996 που δημιουργήθηκαν μέχρι το 2006, αφού αποχώρησε και αντικαταστήθηκε η Tarja Turunen. Στις 400 περίπου σελίδες του βιβλίου περιέχονται όλες οι κινήσεις της μπάντας, απόψεις των μελών, εκτενής αναφορά στην αποχώρηση της Tarja, εξαιρετικό φωτογραφικό υλικό, όλη η δισκογραφία τους καθώς και όσα άλλα project έχει συμμετάσχει κάθε μέλος και επίσης, πλήρη λίστα με τις live εμφανίσεις της μπάντας από την παρθενική τους τον Δεκέμβριο του 1997 μέχρι την τελευταία μαζί με την Tarja στο "Once Tour" το 2005.
   Από τα μέσα Μαίου έχουν ξεκινήσει παρουσιάσεις του βιβλίου σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας διοργανωμένες από τις Συμπαντικές Εκδόσεις. Η πρώτη έγινε στις 14 Μαίου στο metal bar Rising στα Τρίκαλα και η δεύτερη 20 Μαίου στο metal bar Valhalla της Κομοτηνής. Σήμερα, 26 Μαίου θα γίνει η αντίστοιχη παρουσίαση στο Rock Cafe Indian στα Ιωάννινα.  Τέλος στις 3 Ιουνίου στο Eightball Club της Θεσσαλονίκης. Σε κάθε παρουσίαση γίνονται κληρώσεις δώρων από τις Συμπαντικές Εκδόσεις, τη Metal United και το metal-store Nephelim. Εννοείται πως το παρουσιαζόμενο βιβλίο θα διατίθεται προς πώληση (τιμή 20e).
*Την ελληνική μετάφραση του "Once Upon A Nightwish" επιμελήθηκε η Ανθίππη Φιαμού.


Sources: Rockpages.gr , RockOverdose , ΣυμπαντικέςΕκδόσεις 

Δεν υπάρχουν σχόλια: