Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Suicide Silence - Νέο τραγούδι και πληροφορίες για τον επερχόμενο δίσκο

   Όπως είναι γνωστό, οι deathcore metallers Suicide Silence κυκλοφορούν τον τρίτο δίσκο της καριέρας τους "The Black Crown" στις 12 Ιουλίου 2011 στην Αμερική και 18 Ιουλίου στην Ευρώπη.
   Μια πολλά υποσχόμενη δουλειά με ηχητικές και στιχουργικές αλλαγές, παραγωγό τον Steve Evetts και επιμελητή του artwork τον Ken "K3N" Adams. Πρόκειται για την τρίτη και τελευταία συνεργασία των Suicide Silence με την Century Media Records πριν την λήξη του συμβολαίου τους.
"The Black Crown" cover
   Για μια πρώτη γεύση του νέου δίσκου "Black Crown", οι Suicide Silence διέθεσαν προς ακρόαση στην επίσημη σελίδα τους στο facebook το κομμάτι "You Only Live Once".
   Ο τραγουδιστής της μπάντας Mitch Lucker σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε σχετικά με τον καινούργιο δίσκο: "People should come see us play songs from it live this summer, or buy it when it comes out!".
   Στο παρακάτω video οι Suicide Silence απαντάνε σε ερωτήσεις των φαν σχετικά με το making του νέου δίσκου, τον τίτλο, τις εμπειρίες των ηχογραφήσεων, τα live και τις συνεργαζόμενες μπάντες.
Sources: SmnNews.com , SuicideSilenceFacebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: