Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Αινιγματικές οι δηλώσεις του Lars Ulrich για τις επόμενες κινήσεις των Metallica

From: http://www.metalhammer.gr
   Όπως έχει αναφέρει ο Kirk Hammet, αργότερα μέσα στο μήνα οι Metallica θα μπούνε στο studio, ώστε να ξεκινήσουνε να ηχογραφούν “κάτι σαν project παρά το κανονικό καινούριο album”. 
   Tο «αίνιγμα» παρέμεινε αδιευκρίνιστο  όταν ο drummer της μπάντας Lars Ulrich  ρωτήθηκε πρόσφατα για το αν η μπάντα ετοιμάζει νέο υλικό. Η απάντηση του ήταν η εξής: «Νέο υλικό; Εχμ…όχι απαραίτητα. Εξαρτάται από ποια σκοπιά το δει κανείς. Δεν θα το ’λεγα νέο υλικό. Να ’στε σίγουροι πως αν υπάρχει κάτι νεότερο που θα μπορέσω να πω θα το μοιραστώ αμέσως μαζί σας. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι που μπορώ να πω».
   Επίσης, συνέχισε λέγοντας πως  «O James (Hetfield) μου είπε όταν ήμασταν στην Αυστραλία πως έχει έτοιμα πάνω από 700 νέα riffs. Ξαναμιλήσαμε πρόσφατα και μου είπε πως έπαιζε πάλι αρκετά τις τελευταίες εβδομάδες. Και ξέρεις όταν ο James κουρδίζει την κιθάρα του συνήθως καταλήγει στο να φτιάχνει τουλάχιστον τρία με πέντε χρησιμοποιήσιμα riffs. Είναι ψιλοτρομακτικό… σχεδόν απαγορεύουμε στον James  να παίζει χωρίς να τον ηχογραφούμε! Σύντομα θα κάτσουμε κάτω και θα σταχυολογήσουμε υλικό  από jam-αρίσματα το οποίο μαζέψαμε τα τελευταία δυόμισι χρόνια κι ευελπιστούμε πολλοί από τους σπόρους για το επόμενο album να προέλθουν από αυτό. Ό,τι περισσέψει ίσως το χρησιμοποιήσουμε για ringtones, δεν ξέρω. Ή θα φτιάξουμε ένα website που θα το λέμε SpareRiffs.com…».

Δεν υπάρχουν σχόλια: