Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Draconian- Αποχώρησε η Lisa Johansson



   Είχε ανακοινώσει νωρίτερα, από τα μέσα Οκτώβρη, ότι θέλει να αποχωρήσει αλλά σήμερα έγινε και επίσημα. Ο λόγος για την Lisa Johansson , των Σουηδών Draconian, που για 10 χρόνια ήταν στα φωνητικά και αποφάσισε να αποχωρήσει από την μπάντα. Η επίσημη ανακοίνωση λέει τα εξής:
"Στα τέλη Οκτώβρη, η Lisa ανακοίνωσε , στα υπόλοιπα μέλη τους συγκροτήματος, ότι αποφάσισε να φύγει από τους Draconian όσο γίνεται πιο σύντομα." και συνεχίζει
   "Από τότε που εμφανίστηκε η Lisa στο demo, Dark oceans we Cry, συνεχίζει να θαμπώνει και να λιώνει χιλιάδες καρδιές οπαδών μας με τα χρόνια, με την συγκινιτική φωνή της. Η ένταξη της Lisa μας βοήθησε να κερδίσουμε το συμβόλαιο που κυνηγούσαμε χρόνια. Γνωρίζουμε πολύ καλά τι σημαίνει για την μπάντα μας και την κληρονομιά που μας άφησε πίσω της. ..... Η μπάντα όμως δεν σήμαινει ότι θα σταματήσει εδώ. Είμαστε πρόθυμοι να ενταχθούμε σε μία καινούρια παραγωγική και καλλιτεχνική έκφραση."
   Και καταλήγει " τρέφουμε βαθιά εκτίμηση και ευγνωμοσύνη για την φίλη μας Lisa για αυτά τα χρόνια που εργαζόμασταν μαζί. Ευχόμαστε σ' αυτήν και την οικογένειά της τα καλύτερα για το μέλλον...."  
  
   "Sources": rockassdick.blogspot.com, metalstorm.net 

Δεν υπάρχουν σχόλια: