Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

David Draiman - Δηλώσεις σχετικά με το μέλλον των Disturbed

   Όπως όλοι ξέρουμε, οι Disturbed ανακοίνωσαν τον Ιούλιο του 2011 ότι θα κάνουν ένα επ' αορίστου διάλειμμα για να ασχοληθούν ο καθένας τους πλέον και με κάτι διαφορετικό. Ο τραγουδιστής David Draiman ξεκίνησε με τον κιθαρίστα των FilterGeno Lenardo ένα νέο project, τους Device, έχοντας έτοιμο για κυκλοφορία το ντεμπούτο άλμπουμ τους. Ο μπασίστας John Moyer έγινε μέλος του εξίσου νέου supergroup Adrenaline Mob, ενώ τα άλλα δύο μέλη -Dan Donegan και Mike Wengren- βρήκαν ευκαιρία να ασχοληθούν περισσότερο με τις οικογένειές τους.
   Σε τελευταία συνέντευξή του ο David Draiman υποστηρίζει ότι μετά από 16 χρόνιας αφοσίωσης στους Disturbed είναι καλό που τα μέλη μπορούν να περάσουν κάποιο χρόνο μακριά από όλο αυτό και τονίζει ότι μεταξύ τους έχουν τις καλύτερες σχέσεις ακόμα και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται για διάλυση λόγω βαθύτερων προσωπικών λόγων. Από την αρχή άλλωστε ως τώρα εκφράζουν όλοι την επιθυμία τους να συνεχίσουν κάποια στιγμή την μπάντα, χωρίς όμως να ξέρουν πότε μπορεί αυτό να συμβεί. 
   Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε κι ο τραγουδιστής για τους Disturbed: "το θηρίο σίγουρα δεν είναι νεκρό - απλά κοιμάται για λίγο".
Περιμένουμε λοιπόν...

Δεν υπάρχουν σχόλια: