Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Three Days Grace - Αποχώρησε ο frontman | Αντικαταστάτης στις περιοδείες ο τραγουδιστής των My Darkest Days

   Ο frontman και τραγουδιστής Adam Gontier των Three Days Grace ανακοίνωσε αυτό τον μήνα την αποχώρησή του από τη μπάντα αναφέροντας ότι η ζωή τον ενέπνευσε να προχωρήσει παραπέρα και να συνεχίσει με προσωπικούς τους πλέον όρους.
   Πέρα από το προφανές θέμα ότι η μπάντα ιδρυτικά του ανήκει και η συνέχισή της χωρίς αυτόν είναι ακόμα αμφιλεγόμενη, ζήτημα δημιουργήθηκε και με την επερχόμενη κανονισμένη περιοδεία τους τον Φεβρουάριο με τους P.O.D. και Shinedown
   Ο τραγουδιστής των Shinedown, Brent Smith εξέφρασε την υποστήριξή του απέναντι στα υπόλοιπα μέλη των Three Days Grace, που ουσιαστικά έμειναν "κρεμασμένα" και σίγουρα όχι με την καλύτερη διάθεση μπροστά στην περιοδεία που ακολουθεί. 
   Απορία προκαλεί κυρίως ο τρόπος που ανακοινώθηκε η αποχώρηση του Adam Gontier , καθώς η μπάντα έλαβε απλά ένα σχετικό γραμμα από τον δικηγόρο του τον Δεκέμβριο, το οποίο ανέφερε ως αιτία ένα υποτιθέμενο πρόβλημα υγείας του τραγουδιστή. Ο τελευταίος σε ερώτηση που του έκαναν οι πρώην συνεργάτες του απάντησε απλά ότι είναι 100% σίγουρος για τη απόφασή του και ότι η σχέση του με τους Three Days Grace έχει τελειώσει.  Με πολλά ερωτηματικά προφανώς και ανάμεικτα συναισθήματα η μπάντα σχολίασε:
" How would you feel if you were in our shoes? Someone you had known for 20 years, whom you had grown up with, gone through ups and downs with, shared dreams with, ends that relationship as if you had known him for a single day with a letter from a lawyer. "
   Προσωρινός αντικαταστάτης του Gontier θα είναι ο frontman των My Darkest Days, Matt Walst (αδερφός του μπασίστα τους Brad Walst). 
   Δισκογραφικά οι Καναδοί alternative metallers κυκλοφόρησαν το τέταρτο και τελευταίο άλμπουμ τους "Transit Of Venus" τον Οκτώβριο του 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια: