Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Device - Πληροφορίες για το ντεμπούτο άλμπουμ

   Device, μια νέα πολλά-υποσχόμενη metal μπάντα με μέλη τον τραγουδιστή David Draiman των Disturbed και τον κιθαρίστα Geno Lenardo των Filter.
   Το ομώνυμο ντεμπούτο άλμπουμ τους αναμένεται στις 9 Απριλίου μέσω της Warner Bros, ενώ το πρώτο single "Vilify" κυκλοφορεί στις 19 Φεβρουαρίου. Το άλμπουμ θα περιέχει και guest συμμετοχές δημοφιλέστατων καλλιτεχνών, όπως:  Geezer Butler (Black Sabbath), Glenn Hughes (Deep Purple), M. Shadows (Avenged Sevenfold), Serj Tankian (System of a Down), Tom Morello (Rage Against the Machine) και Lzzy Hale (Halestorm). Ενδιαφέρον αν μη τι άλλο, έτσι;
   Σύμφωνα με δηλώσεις του David, το ύφος του άλμπουμ δεν είναι ακριβώς το metal που θα περίμενε κανείς απ'αυτούς τους καλλιτέχνες. Ο ήχος έχει industrial rock επιρροές και παραπέμπει σε μπάντες όπως οι Ministry και οι Nine Inch Nails. 
   Ενώ δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας, στις επερχόμενες περιοδείες -εκτός από τους David και Geno- τους Device συμπληρώνουν ο βασικός κιθαρίστας των Dope, Virus και ο drummer Will Hunt των Evanescence.

Δεν υπάρχουν σχόλια: