Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Corey Taylor & Μ.Shawn Crahan - Η 15λεπτη ταινία τους

   Μάθαμε πριν λίγο καιρό ότι τα δύο μέλη των SlipknotCorey Taylor και Μ.Shawn "Clown" Crahan, ετοιμάζουν μια δική τους εταιρεία ταινιών, την Living Breathing Films. Σύμφωνα με δηλώσεις του Corey, θα φιλοξενεί περιεχόμενο μυστηρίου, τρόμου και της σκοτεινής πλευράς της ζωής.
"Θα είναι πολύ ψυχολογικό. Είναι μια έρευνα πάνω στο "Είδαν τα μάτια μου αυτό που νομίζουν ότι είδαν?". Θα φέρει σίγουρα αναστάτωση και θα κάνει τον κόσμο να μιλάει γι'αυτό. Αυτές είναι οι καλύτερες ταινίες."
   Σχετικά σύντομα ίσως οι δύο συνέταιροι κυκλοφόρησαν το πρώτο δείγμα ταινίας τους, μια 15λεπτη απροσδιόριστου είδους παραγωγή με τίτλο "Thy Shalt I". Δεν ξέρουμε κατά πόσο πρόκειται για κομμάτι μεγαλύτερου έργου ή είναι απλά ένα ενδεικτικό project του επερχόμενου περιεχομένου της εταιρείας.



   Δεν υπάρχουν πολλά σχόλια γι'αυτό που είδαμε. Δεν ξέρω αν όλες αυτές οι δηλώσεις που προηγήθηκαν περί "μυστικισμού, τρόμου και ψυχολογικού περιεχομένου" ταιριάζουν με αυτό που είδαμε στο βίντεο. Ο Corey Taylor πάντως σχολιάζει ότι "είναι πολύ παθιασμένοι με όλο αυτό. Τους αρέσει η φιλμογραφία τόσο όσο και η μουσική και έχουν αρκετές ιδέες για επόμενα project." 
   Σχετικά με το ξεχασμένο τους συγκρότημα, τους Slipknot, δεν έχει αλλάξει κάτι ακόμα. Ο Taylor είναι φανερά απασχολημένος να ετοιμάζει δίσκο με τους Stone Sour, να γυρίζει ταινίες σε δάση, να κάνει περιοδείες και συνεντεύξεις, όχι όμως να ασχοληθεί με τους Slipknot. Είναι ο μόνος από τα 8 μέλη της μπάντας που -σχεδόν 2 χρόνια μετά το θάνατο του Paul Gray- αρνείται ακόμα να συνεχίσει μαζί τους λέγοντας ότι "δεν είναι έτοιμος". Κι όπως φαίνεται, μάλλον αυτό το τροπάριο θα κρατήσει κι άλλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: