Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Soulfly - Νέος δίσκος και νέο line-up

   Όπως έχουμε αναφέρει ξανά, οι Soulfly κυκλοφορούν τον καινούργιο και όγδοο κατά σειρά δίσκο τους με τίτλο "Enslaved" στις 13 Μαρτίου μέσω της Roadrunner Records.
   Την παραγωγή του δίσκου ανέλαβαν ο Chris "Zeuss" Harris -ο οποίος έχει επίσης συνεργαστεί με μπάντες όπως οι Hatebreed και Shadows Fall- και ο frontman των Soulfly Max Cavalera. Το artwork είναι δουλειά του Marcelo Vasco, ο οποίος έχει επιμεληθεί κυρίως black metal albumς, όπως των Keep Of Kalessin, Dimmu Borgir, Morbid Faith κ.α.



   Ο "Enslaved" θα είναι ο πρώτος δίσκος των Soulfly με το νέο τους line-up, που περιλαμβάνει πλέον -εκτός από τον Max Cavalera και τον κιθαρίστα Marc Rizzoκαι τον μπασίστα Tony Campos και τον drummer David Kinkade
   Σύμφωνα με ανακοίνωσή της στην επίσημη ιστοσελίδα, η μπάντα θα εισάγει κάποια καινούργια και απρόσμενα στοιχεία στον επερχόμενο δίσκο, καθώς και μια guest συνεργασία με έναν βιολιστή. Ο δίσκος επίσης θα περιέχει συνεργασίες με τον Dez Fafara των Devildriver και τον Travis Ryan των Cattle Decapitation.

Δεν υπάρχουν σχόλια: