Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Unearth - Ανακοίνωσαν τον νέο drummer


  Οι Αμερικανοί Unearth γνωστοποίησαν στο κοινό τους, μέσα από την τελευταία περιοδεία τους στην Αμερική, τον νέο τους ντράμερ που είναι ο Nick Pierce. Ο Pierce συμμετείχε στις περιοδείες των Unearth αλλά πλέον είναι και επίσημα ο αντικαταστάτης του Derek Kerswill, που αποχώρησε το 2010 από την μπάντα.Το αξιοπερίεργο είναι ότι oι Unearth ανακάλυψαν τον Pierce μέσα από το προσωπικό του κανάλι στο You Tube, καθώς είχε video με διασκευές του από τραγούδια κυρίως των Unearth αλλά και άλλων συγκροτημάτων.Να σημειωθεί ότι η τελευταία κυκλοφορία των Unearth ήταν το 2011 με το "Darkness In The Light", στο οποίο τα ντραμς επιμελήθηκε ο Justin Foley των Killswitch Engage.
    O τραγουδιστής της μπάντας Trevor Phipps δήλωσε για τον Pierce τα εξής:"Nick is a beast of a drummer and a great guy to hang with. I look forward to jamming with him around the world for years to come."   
   Ενώ ο κιθαρίστας Buz McGrath συμπλήρωσε "great attitude, energy and the knowledge that we can throw the most insane riffs at him and he can create and adequately perform next level beats for said riffs makes it a little easier to sleep at night."

Source:blabbermouth

1 σχόλιο:

Kostas (Zippos) είπε...

Ama o allos einai kwlofardos kai se periptero na paizei pali kariera tha kanei !!!!!