Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Angelus Apatrida - Νέο άλμπουμ το καλοκαίρι του 2012

   Μόλις δύο μέρες μετά το τέλος της περιοδείας τους για το προηγούμενο άλμπουμ τους με τίτλο "Clockwork", οι Ισπανοί thrash metallers Αngelus Apatrida, μπαίνουν στο στούντιο Ultrasound στην Πορτογαλία και ξεκινούν την ηχογράφηση του νέου τους δίσκου με παραγωγό τον Daniel Cardoso (Anathema κ.ά.)
   Το όνομα του άλμπουμ δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, όμως ο δίσκος πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι του 2012. Μερικές λεπτομέριες του δίσκου έχουν γίνει γνωστές, όπως το ότι θα ηχογραφήσουν 10 κομμάτια και 2 bonus και μάλλον αυτά θα απαρτίζουν την νέα δουλειά των Angelus Apatrida.Το cd θα περιλαμβάνει και μια special διασκευή. Οι τίτλοι μερικών τραγουδιών που έχουν γίνει γνωστοί είναι:

"It's Rising!"
"You are next"
"Blood on the snow"
"Violent Dawn"
"Still Corrupt"
 
   Να σημειωθεί ότι το artwork του cd το έχει αναλάβει ο βραζιλιάνος Gustavo Sazes (Arch Enemy,Firewind). Σε δήλωση του ο κιθαρίστας και τραγουδιστής των Angelus Apatrida, Guillermo Izquierdo, είπε τα εξής για την νέα δουλειά που ετοιμάζουν:

 "We are working on an album that's gonna be, without any shade of doubt, our most mature material. This time we have been able to do a pre-production of the whole record with Daniel Cardoso and it turned out to add a fresher taste in both the music and vocal melodies." 

  Φέτος οι Angelus Apatrida περιόδευσαν μαζί με Slayer, Megadeth, Dying Fetus, Carnifex, Skeletonwitch κ.ά


Angelus Apatrida line-up: 

Guillermo Izquierdo - guitars, vocals
David G. Alvarez - guitars
Jose Izquierdo - Bass
Victor Valera - Drums



Source: centurymediarecords
  

Δεν υπάρχουν σχόλια: