Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Van Halen - Νέες πληροφορίες για τo καινούργιο album



   Σύμφωνα με την ιστιοσελίδα Van Halen news desk, την ιστιοσελίδα των υποστηρικτών των Van Halen, η μπάντα πρόκειται να ξεκινήσει περιοδεία το 2012 αλλά και να κυκλοφορήσει νέο ΕΡ και στούντιο άλμπουμ. Ακόμα δημοσιεύθηκε video με την ανακοίνωση της περιοδείας το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω. Περισσότερες πληροφορίες για την περιοδεία θα ανακοινωθούν στις αρχές Ιανουαρίου.
   Όσο αναφορά το νέο άλμπουμ αναμένεται στις 7 Φεβρουαρίου, ενώ το πρώτο ΕΡ θα κυκλοφορήσει στις 10 Ιανουαρίου μαζί με το επίσημο video του τραγουδιού. Στο άλμπουμ αυτό θα συμμετέχει και ο αυθεντικός τραγουδιστής της μπάντας David Lee Roth και θα είναι το πρώτο της μπάντας με τον συγκεκριμένο τραγουδιστή μετά από 28 χρόνια.
   Ο παραγωγός Ross Hoggarth μίλησε στο ultimate-guitar.com και δήλωσε τα εξής:"The whole VAN HALEN record has been recorded and we're all excited. I'm really stoked about it, as it is the original band, Eddie and Alex with Wolf playing bass, and David Lee Roth singing, it's the killing side of VAN HALEN at the top of their game again with Diamond Dave, and the band on fire."

   Να σημειωθεί ότι ο Roth επανενώθηκε με τους Van Halen το 2007 και περιόδευσαν σε ολόκληρο τον κόσμο.



Source: blabbermouth, vanhalennewsdesk, rollingstone

Δεν υπάρχουν σχόλια: