Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Rockwave 2012 - Ανακοινώθηκαν τα πρώτα ονόματα: Black Sabbath, Machine Head, Paradise Lost, Planet Of Zeus, Lucky Funeral

   Το Rockwave Festival είναι ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ της Ελλάδας, που μετράει ήδη πάνω από 15 χρόνια ζωής και έχει φιλοξενήσει διάφορα ονόματα της ελληνικής και ξένης rock, metal και εναλλακτικής σκηνής.
   Για άλλη μια χρονιά λοιπόν η διοργάνωση φιλοδοξεί να ικανοποιήσει τους οπαδούς της, αφού τα πρώτα ονόματα που ανακοινώθηκαν ως τώρα έχουν ήδη ανεβάσει ψηλά τον πήχη των απαιτήσεων του κοινού.
Η πρώτη μπάντα και headline που ανακοινώθηκε για το Rockwave 2012 την 1η Ιουλίου είναι οι θρυλικοί και πρόσφατα επανενωμένοι Black Sabbath, οι οποίοι θα παίξουν στην αυθεντική τους σύνθεση. Σήμερα επίσης επιβεβαιώθηκαν οι nu-metallers Machine Head, οι αγαπημένοι γκοθάδες του ελληνικού κοινού Paradise Lost και 2 καταξιωμένες ελληνικές μπάντες, οι Planet Of Zeus και Lucky Funeral. Φυσικά αυτή είναι μόνο η αρχή και περιμένουμε περισσότερες ανακοινώσεις σύντομα!
   Η προπώληση των εισιτηρίων για την 1η Ιουλίου ξεκινάει αύριο, Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου, στα Ticket House Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Τα πρώτα 3.000 εισιτήρια είναι 45e, τα επόμενα 3.000 είναι 50e και τα υπόλοιπα 58e. Η τιμή στο ταμείο της συναυλίας θα είναι 60e.